

त्रिया स्वाप्त्र प्रमुख्या प्रवास्त्र प्रयास्त्र प्रयास्त्र प्रयास्त्र प्रयास्त्र प्रयास्त्र प्रयास्त्र प्रयास् Ministry of Education





Cultivating the grace of our mind

SCHOOL TIMING - Monday, Thursday and Friday

Time	Duration	Activity/Program
07: 55 AM		Reporting of staff and students
08:00 - 08:15 AM	15 minutes	Morning Social Work
08:15 - 08:45 AM	30 minutes	Morning Assembly/Mind training
08:45 - 09:25 AM	40 minutes	1st Period
09:25 - 10:05 AM	40 minutes	2 nd Period
10:05 - 10:25 AM	20 minutes	Health Break
10:25 - 11:05 AM	40 minutes	3 rd Period
11:05 - 11:45 AM	40 minutes	4 th Period
11:45 - 12:25 PM	40 minutes	5 th Period
12:25 - 01: 15 PM	50 minutes	Lunch Break
01:15 - 01:55 PM	40 minutes	6th Period
01:55 - 02:35 PM	40 minutes	7 th Period
02:35 - 02:50 PM	15 minutes	Health Break
02:50 - 03:30 PM	40 minutes	8th Period
03:30 - 04:00 PM	30 minutes	Evening Prayer



Royal Government of Bhutan Ministry of Education





Cultivating the grace of our mind

SCHOOL TIMING - Tuesday

Time	Duration	Activity/Program
07: 55 AM		Reporting of staff and students
08:00 - 08:15 AM	15 minutes	Morning Social Work
08:15 - 09:25 AM	70 minutes	Zero Period for Reading
09:25 - 10:00 AM	35 minutes	1st Period
10:00 - 10:35 AM	35 minutes	2 nd Period
10:35 - 10:55AM	20 minutes	Health Break
10:55 - 11:30 AM	35 minutes	3 rd Period
11:30 - 12:05 AM	35 minutes	4 th Period
12:05 - 12:40 PM	35 minutes	5 th Period
12:40 - 01:30 PM	50 minutes	Lunch Break
01:30 - 02:05 PM	35 minutes	6 th Period
02:05 - 02:40 PM	35 minutes	7 th Period
02:40 - 02:55 PM	15 minutes	Health Break
02:55 - 03:30 PM	35 minutes	8 th Period
03:30 - 04:00 PM	30 minutes	Evening Prayer

N.B. Five minutes from each period is deducted to create zero periods to carry out reading on Tuesdays. The Reading Program In-charges and the School Librarian shall record the books read by the students.



ट्राया इति । विवासि । विवासि । विवासि ।

Royal Government of Bhutan Ministry of Education





Cultivating the grace of our mind

SCHOOL TIMING - Wednesday

Time	Duration	Activity/Program
07: 55 AM		Reporting of staff and students
08:00 - 08:15 AM	15 minutes	Morning Social Work
08:15 - 08:45 AM	30 minutes	Morning Assembly/Meditation
08:45 - 09:20 AM	35 minutes	1 st Period
09:20 - 09:55 AM	35 minutes	2 nd Period
09:55 - 10:30 AM	35 minutes	3 rd Period
10:30 - 10:50 AM	20 minutes	Health Break
10:50 - 11:25 AM	35 minutes	4 th Period
11:25 - 12:00 PM	35 minutes	5 th Period
12:00 - 12:35 PM	35 minutes	6 th Period
12:35 - 01:25 PM	50 minutes	Lunch Break
01:25 - 02:00 PM	35 minutes	7 th Period
02:00 - 02:35 PM	35 minutes	8 th Period
02:35 - 04:00 PM	85 minutes	Club Activities

N.B. Five minutes from each period is deducted to carry out the club activities on Wednesdays. All club advisors are responsible to carry out the club activities as per the plan and submit report to the Non Academic Head.